Toimitusehdot

Voimassa 1.7.2018 alkaen.

Toimituskulut ja hinnat

Toimitusmaksu paketeille 6.80 € /lähetys. Hinta sisältää postimaksun ja toimituskulut. Lähetyksesi toimituskulut näet suoraan ostoskoristasi.

Maksuehdot

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout-maksupalvelun kautta. Käytössäsi ovat suomalaiset verkkopankit. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

www.checkout.fi/maksuehdot.html

Holhoojan hyväksyntä

Mikäli et vielä ole täyttänyt 18 vuotta, varmista että vanhempasi hyväksyvät tilauksesi.

Toimitusosoite

Tilatut tuotteet toimitamme kirjepakettina antamaasi osoitteeseen tai mikäli tilatut tuotteet eivät mahdu kirjepakettiin, toimitamme ne lähimpään postitoimipisteeseen.

Toimitusaika

Toimitusaika on keskimäärin 2-4 arkipäivää.

Joissakin tapauksissa tilaamasi tuote voi olla väliaikaisesti loppunut varastostamme ja siinä tapauksessa jälkitoimitetaan vastaanottajalle. Tämä voi johtua virheestä varastointisaldossamme. Tuotteen ollessa loppu, ilmoitamme siitä vastaanottajalle sähköpostitse 1-3 vuorokauden sisällä. Ota yhteyttä meihin jos haluat peruuttaa jälkitoimituksen tai jos sinulla on kysymyksiä toimitusajan suhteen tms. Jos tuote jälkitoimitetaan, tarkoittaa se tilauksen viivästymistä. Voit peruuttaa jälkitoimituksen asiakaspalvelumme kautta veloituksetta.

Palautusoikeus ja ostoturva

Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Paketin voit jättää ns. asiakaspalautuksena Postiin ilman postimaksua. Ilmainen palautus koskee ainoastaan normaalihintaisia tuotteita. Mikäli olet maksanut tuotteen maksukortilla, hyvitetään maksu takaisin kortillesi.

Palautusoikeus ei koske yksilöityjä seuratuotteita. Huomaa, että osassa tuotteissa voi olla yksilöity merkkaus (esim. numeropainatus tai tuote voi olla valmistettu/painatettu yksinomaan seurallenne), jolloin ko. tilauksilla/tuotteilla ei ole palautus/peruutusoikeutta.

Palautusosoite:

UNELMA Finland Oy
Isoharjantie 4
71870 HARJAMÄKI