Palautusoikeus ja ostoturva

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämätön ja myyntikelpoinen myös myyntipakkauksen osalta. Emme korvaa tuotteita, jotka ovat vaurioituneet tai joissa on käytön jälkiä.

Kuluttajan on täytettävä palautus- ja vaihtoilmoitus ja liitettävä se tilauksen mukaan. Myös käsinkirjoitettu ilmoitus kelpaa, jos siinä ilmenevät kaikki tarvittavat tiedot. Voit katsoa mallia alta löytyvästä palautus- ja vaihto lomakkeesta.

Kun vastaanotat tilauksesi, ole hyvä ja tarkista tilauksesi viipymättä. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä määrä tuotteita tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse asiakaspalvelu@unelma.fi. Mikäli tuotteessa on virhe, liitä sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä. Viallisen tuotteen reklamointiaika on 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, ota yhteys lastenkauppa.net asiakaspalveluun korvaavan tuotteen saamiseksi ja tee asiasta heti vahinkoilmoitus Postiin.

Kaikista noutamattomista paketeista peritään palautus maksu 6,90e.

Tilaukset lähtevät Postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on saapunut meille. Jos toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä antamaanne sähköpostiosoitteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tuote on loppuunmyyty, ja verkkokaupan saldot eivät täsmää varastosaldon kanssa.

Tilaus voidaan tarvittaessa lähettää useammassa erässä, jos tilauksen tuotteet eivät löydy samalta varastolta.

Postin paketti hinta noudettuna postista tai pakettiautomaatilta on 6,90e.

Tarjoustuotteiden palautuksesta perimme 6,90 € palautuskulun.

Palautusoikeus ei koske yksilöityjä seuratuotteita. Huomaa, että osassa tuotteissa voi olla yksilöity merkkaus (esim. numeropainatus tai tuote voi olla valmistettu/painatettu yksinomaan seurallenne), jolloin ko. tilauksilla/tuotteilla ei ole palautus/peruutusoikeutta.

Palautusosoite:

UNELMA Finland Oy
Isoharjantie 4
71870 HARJAMÄKI