Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi aikuiset

Kurssille voi osallistua kuka tahansa lajista kiinnostunut. Laji ei vaadi lähtötilanteessa sinulta mitään erityisiä valmiuksia, oppeja tai kuntotasoa. Jokainen on erittäin tervetullut tutustumaan tähän mukaansatempaavaan lajiin.

Opettelemme nyrkkeilyn osa-aluista erilaisia lyöntejä, väistöjä ja liikkumista ja yhdistelemme näitä. Nyrkkeily harjoituksiin liitetään myös lihaskuntoharjoittelua sekä mm. koordinaation ja reaktionopeuden harjoittelua.

Harjoittelemme yksin, pareittain ja välineitä hyödyntäen. Tutustumme nyrkkeilyharjoituksissa käytettävistä välineistä pistehanskoihin, hyppynaruihin, askeltikkaisiin ja tennispalloihin.

Alkeiskurssilta saat nyrkkeilyn perusteisiin tuntuman ja jos kipinä syttyy, lajin parissa voi näiden oppien turvin jatkaa meillä tai missä muualla tahansa.

Alkeiskurssille tarvitset liikuntavaatteiden, sisäkenkien ja juomapullon lisäksi käsisiteet. Niitä voi ostaa UNELMA:sta 12 e hintaan. Käsisiteiden käyttö ja sidonta opetellaan kurssin alussa yhdessä.

Salilla on nyrkkeilyhanskoja, joita voi käyttää alkeiskurssin ajan. Omat hanskat ovat aina suositeltavat, ja mikäli sellaisten ostoon herää kiinnostusta, autamme mielellämme. UNELMA:sta löytyy valikoima nyrkkeilyhanskoja.

Tervetuloa mukaan kuntonyrkkeilyn alkeiskurssille!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Meri-Tuuliaan 044 235 6317 tai merituulia@unelma.fi

HUOM! Tiistain alkeiskurssi sopii myös vuorotyössä käyville, sillä ilta harjoitusten lisäksi on aamulla tarjolla sama treeni klo 9.30-10.45. Työvuorostasi riippuen voit siis valita joko aamun tai illan, etkä jää treeneistä paitsi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, jos osallistut myös aamutreeneihin.