Junnut alkeis + jatko

Ensimmäinen junnu ryhmä starttasi UNELMA Sportissa keväällä 2019 pienellä porukalla. Syksyksi on kaavailtu uusien aloittavien ja keväältä jatkavien yhteistä ryhmää. Jos harrastaja määrät lisääntyvät nuorissa, ryhmät voidaan erottaa alkeisiin ja jatkaviin.

Junnu ryhmään voi osallistua iältään n.13-16 vuotias nyrkkeilystä kiinnostunut nuori. Ryhmässä aloittaminen ei edellytä kokemusta tai tietoa lajista, sillä opettelemme nyrkkeilyn perusteet alusta alkaen.

Ryhmässä jatkaville nuorille on luvassa omaan taitotasoon sopivia harjoituksia ja haastetta saadaan varmasti jokaiselle vaikka sekaryhmä kyseessä onkin.

Uudet aloittavat ja jatkavat nuoret tarvitsevat treeneihin liikuntavaatteet, sisäkengät, juomapullon sekä käsisiteet. Käsisiteitä voi ostaa UNELMA:sta 12 e hintaan. Käsisiteiden käyttö ja sidonta opetellaan kurssin alussa yhdessä.

Jatkavien nyrkkeilijöiden suositellaan hankkivan itselleen omat hanskat. Jos tämä muodostuu kynnyskysymykseksi, voi salin hanskoja edelleen lainata. UNELMA:ssa on sovitettavissa ja ostettavissa hanskoja sekä käsisiteitä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Meri-Tuuliaan 044 055 0425 tai merituulia@unelma.fi